Новини

ЦПО ИНТЕРА ООД, съвместно с Фризьорски салон "Александра" предлагат курсове за фризьори, козметици и маникюристки.

От началото на месец февруари 2021 година ЦПО ИНТЕРА ООД съвместно с фризьорски салон "Александра", намиращ се в град Пловдив, улица "Тодор Каблешков" 18 - в центъра на град Пловдив /до Гроздовия пазар/ - ви кани в нашата учебна база с преподавателя ни стилист Иван Райковски да се възползвате от новите ни предлагани курсове за фризьори, козметици и маникюристки. За повече информация се свържете с нас на 0878623897.

2021 година започна с нови 10 професии и 13 специалности, предлагани от нашия център за професионално обучение!

През месец януари 2021 година, НАПОО допълни лиценза на ЦПО ИНТЕРА ООД с 10 нови специалности и професии. Можете да ги откриете в секцията ни Професии и специалности и да се възползвате от тях. Те са: Графичен дизайнер, търговски представител, сътрудник в маркетингови дейности, оперативен счетоводител, сътрудник в бизнес - услуги, системен програмист, организатор Интернет приложения - електронна търговия, фризьор, козметик и маникюрист - педикюрист.

За повече информация се свържете с нас на 0878623897.

 

С екипа на ЦПО "Интера" ООД издадохме учебник по медиация

През тежката за целия български народ 2020 година, в условията на пандемия екипът на ЦПО "Интера" успешно издаде учебник по медиация, за да може да улесни курсистите си по време на обученията. Може да си поръчате ценното помагало за изкуството за водене на преговори и разрешаване на конфликти на цена от 25 лева на сайта ни: cpointera.com, на имейла: cpointera@abv.bg, както и на телефон 0878623897.

 

Завърши успешно поредното обучение по медиация за периода от 07 до 28 септември 2020 година

В условията на пандемия, спазвайки всички противоепидемични мерки обучихме успешно нови медиатори. Очаквайте дистанционните ни курсове!

Дистанционни курсове с 15 % отстъпка

Във връзка със създалото се извънредно положение в България заради пандемията от Коронавирус
екипът на Център за професионално обучение ИНТЕРА иска да уведоми всички граждани, че могат да се възползват от дистанционна форма на обучение за всички предлагани курсове в Центъра с 15 % отстъпка от нормалните цени до края на цялата 2020 година! Свържете се с нас, останете си вкъщи, спасете живот!

Христос Воскресе! Днес е Празник на всички празници!

Екипът на Център за професионално обучение ИНТЕРА ви желае здраве, благоденствие и светлина в душите!
Възкресението на Иисус Христос е най-великото събитие в историята на човешкия род.
Тази година посрещаме празника в необичайна обстановка. България и светът са изправени през изпитание, наречено COVID-19.
Център за професионално обучение ИНТЕРА подкрепя усилията на всички лекари на първа линия, както и решенията на Министерството на здравеопазването и на Националния оперативен щаб и съветват всички граждани да спазват мерките за социална изолация и карантината.

Екипът на Център за професионално обучение "ИНТЕРА" поздравява всички българи с националния празник 3-ти март!

Честит национален празник! Възползвайте се от свободата, която предците ни извоювуха, използвайте я за добро и така правете хората щастливи! Вървете с гордо вдигнати глави,

на сводобни и успели хора. Радвайте се на малките неща, свободата е едно от тях! България! Една прекрасна страна! Няма друга като нея! Нека да се гордеем с нея и да я обичаме много!

Цяла България днес празнува! Че е свободна тя празнува! Нека се гордеем, че сме българи и да се радваме за нашата красива родина! 

Първото сертифициращо обучение по медиация за 2020 година завърши успешно на 19.01.2020 г.

Започнахме провеждането на сертифициращи обучения по медиация за 2020 година.

Броят на лицензираните медиатори в единния регистър на министерството на правосъдието отново се увеличават. Поздравяваме участниците в курса за старанието и успешно положените изпити!

Страници

Одобрен доставчик на обучение, предоставящ обучение по оперативна програма "Развитие на човешките ресурси 2014-2020".

Център за професионално обучение "ИНТЕРА" е включен в списъка с доставчици на обучение,

утвърден от изпълнотелния директор на АГЕНЦИЯТА ПО ЗАЕТОСТТА, съгласно чл.7, ал.2, от ПМС 280/2015 г.

с подписано споразумение на 07.02.2017 година

Subscribe to Новини